diumenge, 8 de juny del 2008

Camí de rocs

Sense saber com, sóc aquí. N'Aigua clara m'ha animat a crear el bloc i ja hi sóc pel tros! Estic en un moment de canvi i crec que m'anirà bé deixar anar reflexions a la xarxa i compartir-les amb la gent a qui li vingui de gust llegir-les i dir-hi la seva.

Camí de rocs... He triat el nom perquè la meva vida és un camí de rocs en el sentit figurat i en el real.

En el sentit real perquè m'encanta anar a la muntanya i seguir camins de rocs, com més estrets i amb més pendent, millor. Una de les meves passions: la muntanya!

En el sentit figurat perquè m'agraden els camins difícils ja que normalment et duen als millors llocs. No ho faig premeditadament però durant la meva vida he seguit, per norma general el meu camí, independentment del que la societat de masses m'ha marcat. Això fins a cert punt, és clar, perquè és molt difícil no caure en els dictats dominants de la nostra societat. No és que em vulgui desmarcar de la massa perquè sí, perquè vulgui ser diferent. Simplement m'agrada fer el meu camí i trobo que és molt gratificant. Gaudeixo molt veient i escoltant música alternativa, veient pel·lícules independents, anant a la muntanya, creixent espiritualment... Defujo de les modes, de l'ostentació, de l'"èxit social", de la competivitat, dels fenòmens de masses, de tot allò que em fa sentir menys persona i del que crec que em pot diluir en aquesta societat de masses uniformitzadora i deshumanitzadora. Per sort, hi ha moltes vies d'escapatòria però cal trobar-les!

I per últim, camí de rocs, perquè en la vida, com tothom, m'he trobat i em trobo amb molts de rocs al mig del camí. El meu objectiu és conviure amb els rocs que em trobo a terra i amb els que em cauen de dalt. Com que sé que hi són haig d'aprendre a acceptar-los, aprendre'n coses i procurar que m'enriqueixin en el camí cap a la felicitat.

El meu objectiu en el bloc? Abocar pensaments i compartir-los amb vosaltres mentre vosaltres compartiu els vostres. Vindria a ser això, suposo... :)