dimarts, 1 de juliol del 2008

Aniversari

Avui ha estat el meu aniversari. En faig 32! Ha estat (de moment) un dia normal. De fet, no esperava que fos especial. Esperar que un dia sigui especial només perquè és el teu aniversari no té gaire sentit. I he anat tant de bòlit que tampoc he pogut planificar gaire res perquè sigui especial. Això sí, les felicitacions que he rebut m'han fet molta il·lu! :)

Marea roja

El diumenge era un dels molts que no seguíem el futbol. Era en un concert i de cop vaig començar a sentir petards i, al cap de poc, algun cotxe que corria amb banderes espanyoles. Em va sobtar veure aquesta gent però llavors em vaig aturar i vaig pensar que era normal que si se senten espanyols s'alegrin que la selecció espanyola guanyi. Érem molts els que el diumenge volíem que guanyés Alemanya però jo vaig mirar de generar distància perquè, tot i que és comprensible l'actitud, crec que no serveix de gaire estar pendent de si Espanya perd. Enlloc de ser negatius crec que hauríem d'apostar per ser positius i defensar les nostres seleccions.
Perquè el que sí és totalment anormal és que les federacions espanyoles i el govern "democràtic" de Zapatero posin tots els pals a les rodes amb actituds mafioses i de suborns (mireu sinó Fresno) per negar el dret legítim que els catalans tenim a tenir seleccions. Són coses que, trigarà molt o poc però que al final aconseguirem.
Llavors potser que sí que seguirem amb afició els mundials perquè hi jugarà "la nostra". Hi quan parlo de la nostra no parlo de TVE3, que ha fet un paper ben galdós aquests dies amb el seguiment de la "selección".