dimecres, 24 de desembre del 2008

Sortides amb raquetes

Aquest hivern hem fet dues sortides hivernals molt boniques. Una, el cim del Noufonts i l'altra, el Balandrau. No he fet gairebé mai esquí però en aquesta ocasió les sortides han estat amb raquetes. Crec que val la pena aprofitar que aquest any hi ha neu i fer una escapadeta tranquil·la per gaudir d'aquests espectacles de la natura!



















Viatge a Escòcia

Aquest setembre un grupet vam anar a Escòcia. Va ser una molt bona experiència. Un lloc ideal per als qui els agrada la natura i els paisatges. Vam xalar molt i a més, el temps va acompanyar força per ser Escòcia. Aquí en teniu algunes fotos. Com a curiositat, l'11 de setembre vam penjar una estelada a l'asta del castell del Llac Ness. Així van onejar per un moment la bandera escocesa i la catalana! Espero que aviat les dues nacions tinguem la mateixa fi: la nostra llibertat.









Torno...

Sí, sí, després d’un bon temps sense publicar res, torno! Feia temps que tenia ganes de publicar coses però no trobava el moment. El revulsiu ha estat un correu d’una noia que no coneixia de res i que m’ha dit que llegir-me l’ha feta una persona més feliç. És molt emocionant això! I per altra banda, n’Aigua Clara ha fet una reflexió sobre la necessitat de donar temps a les coses importants de la teva vida. La feina i la mandra han pogut amb mi però a partir d’ara miraré de com a mínim, anar actualitzant el bloc un cop per setmana. Intentaré ser constant ja que no és la primera vegada que m’ho proposo... Espero que no sigui un d'aquests desitjos que es deixen de banda un cop passen els primers mesos del nou any!